tabung duit gua

Saturday, 1 October 2011

malas

assalamualaikum...pejam celik pejam celik dah habes 3 minggu untuk semester nie...tapi gua masih tak rasa nak belajar...serba2 serbi gua jadi malas...gua pun tak tahu kenapa...gua rasa salah satu sebabnya mungkin sebelum nie gua dah cuti terlalu lama sampai 4 bulan..tu yang otak pun makan masa nak tuning balik...

semester baru nie awal2 lagi gua dah terlewat hantar lab report...lab report tu sepatutnya kena hantar hari jumaat lepas...tapi bukan setakat gua belum hantar, report dia pun gua tak buat2 lagi...apa nak  jadi lah dengan gua nie...memang dah malas tahap cipanzi...cipanzi pun tak malas macam gua, gua rasa...




entry gua kali nie memang takde motif...gua just nak luahkan perasaan gua...bagi sapa2 yang terbaca tu sori la..gua luahkan perasaan gua kat blog nie dengan harapan yang perangai malas gua tu akan pergi jauh2 dari gua...gua dah rimas bila dia selalu dok dekat2 dengan gua..makan pelempang jugak karang...ok la gua malas nak tulis panjang2 sangat sebab macam yang gua bagi tau lu orang gua memang tengah malas...chow...

p/s : lu orang ada ubat untuk penyakit malas tak?

1 comment:

yo87 said...

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...