tabung duit gua

Monday, 22 August 2011

bukak puasa di sungai dua

assalamualaikum..hari nie gua dengan family gua bukak puasa dekat sungai dua,penang...lu orang tau tak sungai dua kat mana?sapa yang tau tu bagus...yang tak tau lagi boleh pegi ke google map dan cari la sungai dua sampai jumpa..keh3..sungai dua nie memang terkenal dengan hidangan seperti mee udang, char koey teaw dan macam2 lagi..tapi yang famous dia punya mee udang la..udang dia pulak memang besar2 tahap gaban...tapi dia punya harga pun boleh tahan gaban la...haha..

gambar nie gua snap sambil2 tunggu makanan sampai...gua memang jenis tak suka tunggu2 nie..


tudiaaa!!makanan sudah sampai!!

nie la mee udang..sedap wooo...hingga menjilat tisu..keh3..


nie pulak main dish gua...koey teaw goreng ketam..lu orang nampak ada ketam parking atas koey teaw tu?


licin sudah....


p/s : sapa2 yang teringin nak pegi tu bagi tau gua..gua boleh tunjukkan jalan..tapi lu orang kena belanja gua sekali la...keh3..

4 comments:

kim heeruul said...

meleleh bro gua layan entry lu...keh keh keh..

Amy Syaquena said...

perghh mesti sodap gila sampai licin cam tue..



http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

syazawati ramly said...

sg due area ne ek?? haha dekat2 kfc tu ke..?

sangkakelubi said...

kdai yang gua pegi nie dkat seberang jambatan sungai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...