tabung duit gua

Tuesday, 16 August 2011

terkejut!!

gua nak tanya, lu orang penah terkejut tak?mesti lu orang cakap dalam hati apa la bangang sangat soalan tu..mesti la penah...

ok2..memang gua akui soalan tu bangang..tapi lu orang penah tau tak macam mana muka lu orang time lu orang terkejut...haaa...mesti lu orang tak tau kan..lain la kalau lu orang rajin nak snap gambar sendiri time lu orang terkejut..kah3..tak penah di buat orang...

sebab tu la gua buat entry nie..gua nak lu orang tengok gambar2 orang yang terkejut..pastu gua nak lu orang pilih satu gambar yang mungkin sama macam muka lu orang tengah terkejut...kah3...


gua mulakan dengan gambar yang cute dulu macam gambar kat bawah nie..

gambar bayi terkejut.



gambar seterusnya pun cute jugak bagi gua...




gambar kucing terkejut
 
 


kat bawah nie pulak gambar seorang brother yang tgh terkejut..


sori la brother gua dah terjumpa gambar lu..nk buat mcm mna..



nie pulak gambar orang putih terkejut...nie orang putih zaman renaissance gua rasa..

kot ya pun terkejut cover la sikit hidung tu bang...kah3..



dan yang kat baawah nie jenis terkejut yang paling popular..orang selalu sebut2 dia...nie la terkejut yang paling dasyat antara semua jenis terkejut..


nie la yang dikatakan........

















TERKEJUT BERUK!!!!!


p/s : so lepas nie kalau ada member2 lu orang cakap yang lu orang terkejut beruk, macam nie la muka lu  orang waktu tu..kah3..

3 comments:

renjerkabloi said...

terkejuttt!!! hehe...

sangkakelubi said...

terkejut tak pe..jgn jd beruk sudah..hehe..

Abg Ijal said...

keh3...semua muka terkejut tu meme lawok! Yang last tu baru betul2 "terkejut beruk"...beruk yg terkejutlah katakan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...