tabung duit gua

Tuesday, 13 September 2011

catatan awal semester

 sori gua terpromote universiti gua..

sejak2 masuk balik universiti nie gua jadi malas nak update blog...gua pun tak tau kenapa...mungkin sebab jari2 gua dah letih buat assignment...kah3..minggu pertama nie kelas banyak yang tak de...gua rasa sebab lecturer masih lagi sibuk beraya...mungkin juga sebab lecturer semua tengah puasa enam....jadi diorang rasa lebih baik diorang berehat saja dirumah..

gua dah agak dah benda nie dari awal sebenarnya..mengikut pengalaman gua yang sebelum2 nie memang ramai lecturer akan berkelakuan pelik time2 awal2 sem nie...tapi apa yang menggembirakan hari gua time2 awal2 sem nie pak guard mahupun makcik guard masih berada dalam keadaan yang tenang..mereka hanya sekadar memerhati gerak geri pelajar tanpa membuat tindakan yang di luar  tabii jangkaan..setakat nie gua tak rasa terancam langsung dengan rambut gua..kah3..gua masih boleh buat iklan rebonding depan pak guard...tapi gua rasa benda nie tak kan bertahan lama..gua yakin gua akan kecundang juga suatu hari nanti..

 gambar nie keluar bila gua taip "pak guard uthm" dekat google image..lu orang jangan nak marah gua..

ok la..gua malas nk merepek banyak2 sangat malam2 nie..eloklah gua undurkan diri gua dulu..lagi pun esok gua ada kelas pukul 8..gua jenis yang tak suka ponteng2 kelas nie...kah3..assalamualaikum...

p/s : gua harap azam gua sem nie akan tercapai...

4 comments:

Wan Sarifudin said...

AQ BKK SBB ADE PIC AWEK....

*rainyscream* said...

selamat belajar~ *huhu jeles*

ape p0n tak b0leh# said...

gud luck bro.

M Firdaus Mohd said...

pergh..cun gila pak guard UTHM bro.kah3.. selamat belajar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...