tabung duit gua

Thursday, 15 September 2011

kepala blog

akhirnya gua berjaya buat kepala blog gua sendiri...lu orang boleh tengok kat atas tu...nampk tak?amacam?cute tak?hahaha...gua terpaksa import pekerja buruh mahir untuk buat kepala a.k.a header blog gua nie...gua nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada saudara ikhwan....lu orang boleh add fb dia kalau lu orang rasa dia hensem...nanti boleh la lu orang mintak tolong dia buat header blog lu orang...nie kalau dia tau gua letak link fb dia mau dia flying header gua nanti...keh3..

juga tidak dilupakan kepada saudara asyran yang telah meminjamkan laptopnya sebentar tanpa mengenakan sebarang cas...terima kasih sebab letak adobe photoshop dalam laptop lu...lu memang seorang yang berjiwa teknologi...esok lu orang bedua boleh claim teh o ais sama gua....tapi tawaran gua terhad sampai pukul 12tghhari  saja...






3 comments:

ikhwan mahadzir said...

bukan flying header nih... lempaq kot tingkap terus....

ape p0n tak b0leh# said...

haha

JalalRet said...

klu ko nk aku btkan pun blh..tpi kne cas skit ar bro..kikiki

jalalret.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...