tabung duit gua

Wednesday, 21 September 2011

cicakman vs ultraman

petang nie pasukan bolasepak negara kita iaitu pasukan harimau malaya akan bermain menentang pasukan negara jepun...perlawanan nie adalah perlawanan kelayakan olimpik peringkat kumpulan...gua dah bersiap sedia..profile pic harimau malaya pun gua dah tukar kat facebook gua..lu orang semua pulak macam mana?dah bersedia?...perlawanan nie akan ditayangkan dekat tv2 dan juga astro arena...jadi lu orang tak dak alasan untuk tak tengok match nie..

gua nak tengok game nie dekat kedai mamak petang nie..game start pukul 6.45 petang...gua harap yang pasukan negara kira sekurang2 nya dapat memberi tentangan kepada pihak lawan walaupun ditakdirkan kita kalah...kalau seri tu pun dah dikira cukup bagi gua..tapi andai kata kita menang, mungkin gua akan pecahkan beberapa gelas dekat kedai mamak tu...

untuk squad olimpik nie gua betul2 minat sama wan zack haikal...gua tengok cara dia main memang mantap...gua harap dia dapat main walaupun dari apa yang gua baca dia mungin tidak diturunkan sebab tidak cergas sepenuhnya...




VS




3 comments:

Dzarief Zuhdi said...

eh.. hero malaysia kluang man la.. tak pun rosyam nor.. hahahaha..

go tigers... Nagummm

M Firdaus Mohd said...

kalah 2-0 tadi..T___T

*rainyscream* said...

ehe. guna ultraman ngan cicakman as perbandingan. ingat ape td. rupenya bola.kiki ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...